Després de la reobertura de l’Observatori a les visites que vam portar a terme el passat 26 de juny un estiu mes també portarem a terme els “Sopars sota les estrelles” al jardí de l’Observatori de Pujalt amb la col·laboració del Restaurant la Figuera de l’Astor. El propers sopars seran els dijous 6, 13 i 20 d’agost.
L’activitat comença a les 21:15h i s’allarga fins a les 0:30h. A les 21:15h, encara amb la claror del dia, es comença amb una petita introducció a l’astronomia. Acte seguit es seu per començar el sopar. A mesura que es va fent fosc es van descobrint en el cel els primers objectes. Al llarg del sopar, a mesura que van apareixent els objectes, es van portant a terme les explicacions pertinents. A la vegada, entre plat i plat es portarà a terme observació a través del telescopi. Els planetes Júpiter i Saturn seran un any més el protagonistes d’aquestes nits a part de molts altres objectes que anirem tenint.
Cost del sopar i de l’observació 27€ el 6 i el 20 d’agot, 30€ el 13 d’agost. Reserves al 636 505 197
Preguntes al 636 505 197
Places limitades.
Els sopars de cada dia són de menú tancat. En cas de persones vegetarianes, alèrgiques o intolerants es pot adaptar els plats sempre que es sàpiga amb antel·lació.
Els menús de cada dia seran:
Menú dijous 6 d’agost:
Entrant
PRIMER PLAT: Cigronet de l’Alta Anoia estofat segons recepta segle XVIII
SEGON PLAT. Fricandó amb bolets i amb crema de pèsols
POSTRES. Pastis mus de llimona
BODEGA: vi negre o blanc de pagès, aigua
Pa, infusions a triar
Menú dijous 13 d’agost:
Entrant: Vi de nit + olives farcides
PRIMER PLAT. Amanides verdes de l’hort de CAL VILA i pinxos de truites diferents
SEGON PLAT. Rostit de gall dindi amb fruits secs
POSTRES. Gelat de torró i tocs de xocolata
BODEGA: vi negre o blanc de pagès, aigua
Pa, infusions a triar
Menú dijous 20 d’agost:
Entrant = Infusió de menta freda + pica pica
PRIMER PLAT. Crema de marisc.
SEGON PLAT. Paella de muntanya amb conill, pollastre, costella i verdures de l’hort de CAL VILA
POSTRES. Xocolata desfeta i melindros
BODEGA: vi blanc o negre de pagès, aigua
Pa, infusions a triar